Spenat och getost är goda i kombination och med lite grädde och pasta till har du en fin måltid. Inatt har det regnat mycket här i Amsterdam, men det borde klarna upp nu på  morgonen och bli hela 16 grader :) Imorgon utlovas sol och 19 grader. Det ser jag fram emot. Hoppas du får en fin helg.

Spinach and goat cheese is a good combination and with a little cream and pasta added you have a nice meal. Last night it has been raining a lot here in Amsterdam, but it should clear up this morning and the temperature will rise to 16 degrees :) Tomorrow the forecast is promising sunshine and 19 degrees. I'm looking forward to it. Hope you have a nice weekend.


Spinach Goat Cheese Pasta Sauce
2 portions

cooked pasta
1 tbsp chopped red onion
1 small garlic clove, chopped finely
10 spinach cubes, frozen
1 dl heavy cream
goat cheese, to taste
salt
pepper

Fry the onion, garlic and spinach in coconut oil in a frying pan. Add the cream and goat cheese and let simmer for a while. Stir in cooked pasta and season to taste. Top with pine nuts.



Spenat Getost Pastasås
2 portioner

kokt pasta
1 msk hackad rödlök
1 liten vitlöksklyfta, finhackad
10 spenatkuber, frysta
1 dl vispgrädde 
getost, efter smak
salt
peppar

Fräs lök, vitlök och spenat i kokosolja i en stekpanna. Tillsätt grädde och getost och låt sjuda en stund. Rör i kokt pasta och krydda efter smak. Toppa med pinjenötter.