Saturday, October 15, 2016

Spinach Goat Cheese Pasta Sauce

Spenat och getost är goda i kombination och med lite grädde och pasta till har du en fin måltid. Inatt har det regnat mycket här i Amsterdam, men det borde klarna upp nu på  morgonen och bli hela 16 grader :) Imorgon utlovas sol och 19 grader. Det ser jag fram emot. Hoppas du får en fin helg.

Spinach and goat cheese is a good combination and with a little cream and pasta added you have a nice meal. Last night it has been raining a lot here in Amsterdam, but it should clear up this morning and the temperature will rise to 16 degrees :) Tomorrow the forecast is promising sunshine and 19 degrees. I'm looking forward to it. Hope you have a nice weekend.


Spinach Goat Cheese Pasta Sauce
2 portions

cooked pasta
1 tbsp chopped red onion
1 small garlic clove, chopped finely
10 spinach cubes, frozen
1 dl heavy cream
goat cheese, to taste
salt
pepper

Fry the onion, garlic and spinach in coconut oil in a frying pan. Add the cream and goat cheese and let simmer for a while. Stir in cooked pasta and season to taste. Top with pine nuts.



Spenat Getost Pastasås
2 portioner

kokt pasta
1 msk hackad rödlök
1 liten vitlöksklyfta, finhackad
10 spenatkuber, frysta
1 dl vispgrädde 
getost, efter smak
salt
peppar

Fräs lök, vitlök och spenat i kokosolja i en stekpanna. Tillsätt grädde och getost och låt sjuda en stund. Rör i kokt pasta och krydda efter smak. Toppa med pinjenötter. 


4 comments:

  1. Åh så gott! Ska prova, jag som vill bli bättre på vegetariskt!

    Ha en fortsatt underbar helg kära du!

    Kram Jenny

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack snälla du och ha en fin söndag. Kram!

      Delete
  2. Vilken god pasta,nu blev jag hungrig:)

    ReplyDelete