Minns ni att jag gjorde för en tid sedan varm choklad på 85% choklad? Mycket god om man gillar mörk choklad, men det går förstås att använda vilken choklad som helst. Idag får ni ett recept gjort på kakaopulver och stevia som sötningsmedel. Men som alltid går det att använda annat sötningsmedel, ta helt enkelt det du har hemma. Man märker bra att hösten är här på riktigt, luften känns kallare, även om vi haft ganska varmt ännu, ca 18 grader. Det är blåsigt och ena stunden skiner solen och i nästa regnar det. Men visst är det härligt med årstider!

Do you remember that I made some time ago hot chocolate with 85% chocolate? Very good if you like dark chocolate, but it's of course possible to use any chocolate. Today you get a recipe made of cocoa powder and stevia as a sweetener. But as always it is possible to use other sweeteners, simply use what you have at home. Now you can feel that autumn is here for real, the air feels cooler, even though we have had quite warm still, around 18 degrees. It's windy, and one minute the sun is shining and the next it's raining. But it is lovely with the four seasons!


Mint Hot Chocolate

2 dl almond milk
1 tbsp cocoa powder
1 tsp Nustevia cocoa mint syrup
4 stevia vanilla drops

Heat the milk and cocoa powder in a saucepan. Add sweetening and pour into a cup and enjoy!


Varm Mintchoklad 

2 dl mandelmjölk
1 msk kakaopulver
1 tsk Nustevia kakao mint sirap
4 stevia vaniljdroppar

Värm mjölken och kakao i en kastrull. Tillsätt sötning och häll i en kopp och njut!