Röror i olika smaker är min melodi. Jag tycker om att ha dem till sallader, med bönbiffar, i hamburgare, i tortilla.... ja lite här och där. Den här gången gjorde jag en vegan aioli som blev mycket god och jag serverade dem med mina sötpotatis-bönbollar. Om du har recept på goda röror tar jag gärna emot dem, man kan inte ha för många :) Ha nu en fin dag!

Dips in different flavors is my melody. I like to have them in salads, with veggie patties, hamburgers, in tortilla .... well a little here and there. This time, I made a vegan aioli which was very good and I served it with my sweet potato bean balls. If you have a recipe for delicious dips I am happy to receive them, you can not have too many :) Have a nice day!


Vegan Avocado Aioli

1 dl vegan mayonnaise
1 small avocado
fresh lemon juice
fresh parsley
garlic powder
salt
black pepper
mustard, optional

With a hand blender, mix all ingredients until smooth. Season to taste.



Vegan Avokado Aioli

1 dl vegan majonnäs
1 liten avokado
färsk citronsaft
färsk persilja, hackad
vitlökspulver
salt
svartpeppar
senap, valbart

Med en stavmixer, blanda alla ingredienser tills slät.