Det är ingen hemlighet att jag tycker om kombon jordnötssmör och choklad. Och vad som även passar bra till dessa är kaffe :) så jag tillsatte lite kaffe i smeten också. Och det bästa är ju sedan att servera en muffins eller två med nybryggt kaffe. 

It's no secret that I like the combo of peanut butter and chocolate. And what also goes well with these is coffee :) so I added some coffee in the batter too. And of course the best is to serve a muffin or two with freshly brewed coffee.



Mocka Jordnötssmörmuffins
4 st små

2 msk jordnötssmör, smooth
1 msk kokosolja, smält
0,5 dl sukrin gold eller annat sötningsmedel
1 litet ägg
1 msk kaffe
1 msk kokosmjöl
1 msk mandelmjöl
1,5 msk osötat kakaopulver
0,5 tsk bakpulver
nypa vaniljpulver

I en skål rör ihop jordnötssmör och kokosolja. Tillsätt socker och ägg och rör om. Tillsätt sedan övriga ingredienser och rör om tills slät. Fördela smeten i 4 st silikonmuffinsformar och grädda i 175 C grader i ca 10 minuter.




Mocha Peanut Butter Muffins
4 small muffins

2 tbsp peanut butter, smooth
1 tbsp coconut oil, melted
0.5 dl Sukrin gold or other sweetener
1 small egg
1 tbsp coffee
1 tbsp coconut flour
1 tbsp almond flour
1.5 tbsp unsweetened cocoa powder
0.5 tsp baking powder
pinch of vanilla powder

In a bowl stir together peanut butter and coconut oil. Add sugar and egg and stir. Then add the remaining ingredients and stir until smooth. Divide batter into 4 silicon molds and bake at 175 degrees C for about 10 minutes.