Tuesday, August 9, 2016

Eat The Rainbow Chia Pudding

En tid åt jag chiapudding varje dag. Det är ju så gott och smakerna går att variera i en oändlighet. På senaste tid har jag ätit togurt med olika goda toppingar. Men nu alltså var det dags för en somrig chiapudding och jag kallar den regnbågspudding. 

At one time I ate chia pudding each day. It's so good and you can vary the flavours in eternity. In recent times I have eaten togurt with various good toppings. But now it was time for a summery chia pudding and I call this one rainbow chia pudding.



Eat The Rainbow Chia Pudding

4.5-5 dl coconut milk
5 tbsp chia seeds
vanilla powder
stevia, optional

beetroot powder (holistic.se)
blueberry powder (holistic.se)
wheatgrass powder (superfoodies)

Stir together all the ingredients in a bowl. Cover and let stand in the fridge for a couple of hours or overnight. Stir occasionally so that no lumps are formed. Divide the pudding into three bowls and stir in the berry powders and wheatgrass powder. Fill a glass with the different colors and top with berries if you like.


Regnbågs-Chiapudding

4.5-5 dl kokosmjölk
5 msk chiafrön
vaniljpulver
stevia, valbart

rödbetspulver (holistic.se)
blåbärspulver (holistic.se)
vetegräspulver (superfoodies)

Rör ihop alla ingredienser i en skål. Täck över och låt stå i kylen ett par timmar eller över natten. Rör om då och då så att inte klimpar bildas. Dela puddingen i tre skålar och blanda ner bärpulvren och vetegräspulvret i dem. Fyll ett glas med de olika färgerna och toppa med bär om du vill. 

3 comments:

  1. 3 Researches SHOW Why Coconut Oil Kills Fat.

    The meaning of this is that you literally get rid of fat by eating Coconut Fat (in addition to coconut milk, coconut cream and coconut oil).

    These 3 researches from big medicinal magazines are sure to turn the traditional nutrition world upside down!

    ReplyDelete