En annorlunda twist på kanelbullarna får du genom att använda cappuccinopulver eller annat kaffepulver i fyllningen. Jag tyckte de blev goda, men föredrar nog ändå kanelbullar :)

You get a different twist on cinnamon buns by using cappuccino powder or other coffee powder in the filling. I thought they were good, but I still prefer cinnamon buns :)


Cappuccino Buns

bun dough + 1 tsp cardamom and coconut sugar instead of white sugar

filling
(for half of the bun dough recipe)
70 g cream cheese
18 g cappuccino powder (1.5 bags)
2 tbsp coconut sugar
1-2 tsp cocoa powder (optional)

Stir together the ingredients for the filling and spread it on your bun dough. Roll together and cut into 2 cm pieces. Put them in muffin cups and bake at 200 C for 10-12 minutes. Let cool. 



Cappuccino-bullar

bulldeg + 1 tsk kardemumma och kokossocker istället för strösocker

fyllning
(för hälften av bulldegsreceptet)
70 g färskost
18 g cappuccinopulver (1,5 påsar)
2 msk kokossocker
1-2 tsk kakaopulver (valbart)

Rör ihop ingredienserna till fyllningen och bred ut på den kavlade degen. Rulla ihop och skär i 2 cm bitar. Sätt dem i muffinsformar och grädda i 200 grader i 10-12 minuter. Låt svalna.