Tuesday, June 28, 2016

Vegan Curry Bean Spread

Den här röran förde mig bakåt 10 år :) Den påminner till smaken om en baguette jag brukade äta ibland från en kedja som heter Café Picnic. Den baguetten innehöll kyckling, vilket inte denna smörgås gör, men äter du kött så passar det bra att blanda i det också. Curry ger en så god smak. 

This spread took me back 10 years :) It reminds me of a baguette I used to eat from a chain called Café Picnic. It contained chicken, which my sandwich don't, but if you eat meat you can add it. Curry gives such a great taste to the spread.


Vegan Curry Bean Spread

2 dl chickpeas, drained and rinsed
2 dl cannellini beans
1 tbsp vegan mayo
1-2 tsp lemon juice
fresh dill to taste
salt, to taste
curry powder to taste
pinch of black pepper
pinch of paprika

Put all the ingredients in a bowl and mix with a hand blender until smooth. Season to taste.



Vegan Curry Bönröra

2 dl kikärtor, sköljda
2 dl cannellini bönor
1 msk vegan mayo
1-2 tsk citronsaft
färsk dill efter smak
salt efter smak
currypulver efter smak
nypa svartpeppar
nypa paprika

Lägg alla ingredienser i en skål och blanda med en stavmixer tills slät. Krydda efter smak.

2 comments: