Monday, June 6, 2016

Ricotta Bell Pepper Enchiladas

Det är något med enchilada som är så gott. Jag tror att det är konsistensen på maträtten jag tycker mycket om och förstås är smaken också viktig :) Det är mjukt men samtidigt lite knaprigt, det här är nog en comfort food när den är som bäst. Vad har du för mat som känns så där extra god?

There is something about enchiladas that is so good. I think it is the consistency of the dish that I like very much and of course, taste is also important :) It's soft, yet a little crunchy, this is probably a comfort food at its best. Do you have foods that feels extra good?


Ricotta Bell Pepper Enchiladas

250 g ricotta
0.5 dl grated parmesan
oven roasted bell peppers and onion
oregano
salt
pepper
garlic

wholewheat tortilla
tomato sauce
grated cheese

Mix all the ingredients with a hand blender and season to taste. Spread the mixture on four tortillas and roll up and place them in a baking dish that you put a bit of tomato sauce in the bottom of. Pour over tomato sauce and sprinkle with grated cheese. Bake in the oven for about 20 minutes. Serve with salad.



Ricotta Paprika Enchilada

250 g ricotta
0,5 dl riven parmesan
ugnsrostad paprika och lök
oregano
salt
peppar
vitlök

fullkorns tortilla
tomatsås
riven ost

Blanda alla ingredienser med en stavmixer och krydda efter smak. Bred ut blandningen på fyra tortillas och rulla ihop dem och lägg dem i en ugnsform som du lagt lite tomatsås i botten på. Häll över mer tomatsås och strö över riven ost. Baka i ugnen i ca 20 minuter. Servera med en sallad.

2 comments:

  1. Jag har nog ingen maträtt som jag tänker på speciellt. Men det här ser gott ut, hörru!

    ReplyDelete