Friday, June 3, 2016

Quinoa Crispies

Vill du ha ett alternativ till granola att toppa din frukost med, gör då quinoaflingor. Knapriga flingor som du kan smaksätta med t.ex kardemumma, kanel, vanilj... Och det är så enkelt att göra. Har du kokt quinoa över från middagen? Ja, då har du nästan redan flingorna klara :) Testa gärna och berätta vad du tyckte! 

Looking for an alternative to granola to top your breakfast, then make quinoa crispies. They are crunchy and you can flavour them with eg cardamom, cinnamon, vanilla ... And it's so easy to make. Do you have cooked quinoa over from dinner? Well, then you can easily make these yummy crispies. Please let me know what you think if you try it!



Quinoa Crispies

quinoa, cooked
choice of seasoning, optional

Spread cooked quinoa on a baking sheet lined with parchment paper and bake in 175 C degree oven for about 25 minutes, stirring a couple of times during baking.




Quinoaflingor

quinoa, kokt
val av kryddor, valfritt

Bred ut kokt quinoa på en plåt klädd med bakplåtspapper och grädda i 175 C graders ugn i ca 25 minuter, rör om ett par gånger under tiden.


6 comments:

  1. Åh det låter ju superhärligt! Smart! Det vill jag verkligen testa någon gång :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack! Roligt om du vill testa och det är ju så enkelt och gott.

      Delete
  2. Det låter jättegott (sådär krispigt och härligt) och jag har aldrig testat det själv :) Kram!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, det blir mycket krispigt och gott! Kram

      Delete