These brownie muffins immediately became a favorite. So good and do not be discouraged by the fact that they contain beans. I think you do not taste the beans, instead they taste chocolate. Protein-rich, gluten-free and sugar-free - perfect as a recovery meal after a workout :) Or you do not have to train to be able to eat these, these suits at any time, perhaps as part of your breakfast?
Protein Brownie Muffins
8 small muffins
1 can cannellini beans, rinsed
60 g (2 scoops) whey protein, vanilla
60 g apple sauce
20 g oats
2 eggs
4 tbsp vitafiber syrup
2 tbsp coconut oil, melted
2 tbsp sukrin gold
0.5 tsp baking powder
1/4 tsp vanilla powder
pinch of salt
Heat the oven to 175 C degrees. Put all the ingredients in a food processor and mix until smooth. Pour batter into muffin cups (or a baking dish). Bake in the oven for 8 minutes for small muffins.
Protein Brownie Muffins
8 små muffins
1 burk cannellini bönor, sköljda
60 g (2 skopor) vassleprotein, vanilj
60 g äppelmos
20 g havregryn
2 ägg
4 msk vitafibersirap
2 msk kokosolja, smält
2 msk Sukrin gold
0,5 tsk bakpulver
1/4 tsk vaniljpulver
en nypa salt
Värm ugnen till 175 C grader. Lägg alla ingredienser i en matberedare och blanda tills slät. Häll smeten i muffinsformar (eller en ugnsform). Grädda i ugnen i 8 minuter för små muffins.
Värm ugnen till 175 C grader. Lägg alla ingredienser i en matberedare och blanda tills slät. Häll smeten i muffinsformar (eller en ugnsform). Grädda i ugnen i 8 minuter för små muffins.
2 Comments
Perfekt ju, eftersom jag är så bra på att unna mig gottis efter träning så kan en ju unna kroppen gott som är nyttigt också :)
ReplyDeleteJa, exakt :)
Delete