I eat happily muffins that are moist and has a deep flavor of chocolate. I chose to use the sweetener Sukrin gold in this recipe but you can use white sugar or why not use half and half of both. The muffins are handy to take along on a picnic and I intend to do that next weekend if the weather is good. I wish you a nice day!
Chocolate Muffins
5 pcs
1.5 dl sukrin gold
0.5 dl almond flour
0.5 dl wheat flour or gluten-free flour
0.5 dl cocoa powder
1 tsp baking powder
pinch of salt
1 egg
0.5 dl coffee / water
2 tbsp oil
0.5 tsp vanilla
Mix all the dry ingredients in a bowl. Add the wet ingredients and stir until everything is combined. Divide batter between five muffin cups and bake them in 180 C degrees for 15 minutes.
Chokladmuffins
5 st
1,5 dl Sukrin gold
0,5 dl mandelmjöl
0,5 dl vetemjöl eller glutenfritt mjöl
0,5 dl kakaopulver
1 tsk bakpulver
nypa salt
1 ägg
0,5 dl kaffe / vatten
2 msk olja
0,5 tsk vanilj
Blanda alla torra ingredienser i en skål. Lägg till de våta ingredienserna och rör om tills allt är blandat. Fördela smeten mellan fem muffinsformar och grädda dem i 180 C grader i 15 minuter.
Blanda alla torra ingredienser i en skål. Lägg till de våta ingredienserna och rör om tills allt är blandat. Fördela smeten mellan fem muffinsformar och grädda dem i 180 C grader i 15 minuter.
0 Comments