Tuesday, June 14, 2016

Bean Vegetable Soup

På sommaren vet jag att det är många som undviker varm mat och äter hellre fräscha kalla maträtter och sallad. Jag är en sådan person som aldrig haft svårt med varm mat även om det är sommarvärme ute. I Singapore var det ju alltid sommar och hett och där åt jag varm mat dagligen. Så därför får ni idag ett recept på soppa gjord på grönsaker och bönor. Du kan välja att göra den under sommaren eller så sparar du receptet tills hösten :)  

During summer, I know there are many who avoid hot food and eat rather fresh cold dishes and salads. I am a person who never had trouble with hot food even if it is summer. In Singapore, it was always summer and hot and there I ate hot meals daily. So therefore you get today a recipe for soup made of vegetables and beans. You can choose to do it in the summer or you can save the recipe until the fall :)



Bean Vegetable Soup

1 tbsp coconut oil
1 small red onion, chopped
1 garlic clove, chopped
200 g vegetables, chopped (zucchini, bell pepper, carrots, leek)
1 can cannellini beans, drained and rinsed
400 g tomato sauce
1 tbsp pesto
salt
black pepper

Heat a pan with coconut oil. Add the onion and garlic and fry for a minute. Add the vegetables and stir-fry for two minutes, then add beans and tomato sauce. Let simmer for 15-20 minutes. Stir in pesto and season with salt and pepper. Add water for a thinner soup.


Bön-Grönsakssoppa 

1 msk kokosolja 
1 liten röd lök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad 
200 g grönsaker, i små bitar (zucchini, paprika, morötter, purjolök)
1 burk cannellini bönor, avrunna och sköljda
400 g tomatsås
1 msk pesto
salt
svartpeppar

Hetta upp en kastrull med kokosolja. Tillsätt lök och vitlök och stek i en minut. Tillsätt grönsakerna och stek i två minuter, tillsätt sedan bönor och tomatsås. Låt sjuda i 15-20 minuter. Blanda i pesto och krydda med salt och peppar. Tillsätt vatten för en lösare soppa.

No comments:

Post a Comment