Tofu in itself has not much taste, but when you season it properly it gets really good. In this sauce, I crumbled the tofu, so it becomes a bit like a bolognese sauce. I like my sauce thick, but if you want a more loose sauce increase the cream and tomato sauce.
Tofu-Grönsakssås
1 rödlök, finhackad
1 vitlöksklyfta, finhackad
1 liten zucchini, riven
1 liten röd paprika, tärnad
250 g fast tofu, smulad
1-2 dl sojagrädde
1-2 dl tomatsås
salt
peppar
chili
Hetta upp en stekpanna med kokosolja. Lägg i lök och vitlök och stek en minut. Tillsätt zucchini, paprika och tofu, stek i 5 minuter. Blanda ner sojagrädde och tomatsås och låt sjuda 10 minuter. Krydda efter smak. Servera med pasta eller zucchininudlar.
Tofu Vegetable Sauce
1 red onion, finely chopped
1 clove garlic, finely chopped
1 small zucchini, grated
1 small red bell pepper, diced
250 g firm tofu, crumbled
1-2 dl soy cream
1-2 dl tomato sauce
salt
pepper
0 Comments