Wednesday, May 4, 2016

Lucuma Granola

Jag gillar knaprig granola och gärna lite större bitar och det är vad det här receptet ger :) Om man inte vill använda nötter går de att utesluta och man kan istället ta frön. Den här granolan är så god att man kan äta den som den är också, men oftast har jag den på min kvarg eller yoghurt.  

I like crunchy granola and prefer a little larger pieces and that is what this recipe gives :) If you don't want to use nuts, you can exclude them and instead use seeds. This granola is so good that you can eat it as it is, but usually I have it on my quark or yogurt.



Lucuma Granola

3 dl oats
1 egg white (30 g)
4 tbsp vanilla hemp protein powder (Fitnessguru)
2 tbsp pumpkin seeds
2 tbsp nuts
1 tbsp peanut butter (Fitnessguru)
2 tsp lucuma powder
0.5 tsp vanilla powder
0.5 tsp baking powder

Mix all the ingredients in a bowl and spread on a baking sheet lined with parchment paper. Bake in 175 C degrees for about 20 minutes. Let cool and store in a jar. 


Lucuma Granola

3 dl havregryn
1 äggvita (30 g)
4 msk vanilj hampa proteinpulver (Fitnessguru)
2 msk pumpafrön 
2 msk nötter 
1 msk jordnötssmör (Fitnessguru)
2 tsk lucumapulver
0,5 tsk vaniljpulver 
0,5 tsk bakpulver

Blanda alla ingredienser i en skål och sprid blandningen på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i 175 C grader i ca 20 minuter. Låt svalna och förvara i en burk.

No comments:

Post a Comment