Thursday, April 7, 2016

Scrambled eggs and croissant

Jag äter inte bara kvarg, bär och granola till frukost, ibland vill jag ha äggröra. Äggröra, croissant och lite grönt är en mättande frukost och passar bra att laga på helgerna, då man har tid att längre njuta av frukosten. Äter du samma frukost alla dagar i veckan eller lyxar du till det på helgen?

I do not eat only quark, berries and granola for breakfast, sometimes I want to have scrambled eggs. Scrambled eggs, croissant and a some greens is a filling breakfast and fits great to cook on the weekends, when you have more time to enjoy your breakfast. Do you eat the same breakfast every day of the week?


Scrambled Eggs

3 eggs
dash of cream
salt

Lightly whisk the eggs, cream and a pinch of salt together. Heat a skillet with coconut oil and pour the egg mixture in the skillet. Let it sit, without stirring, for 20 seconds. Stir with a wooden spoon, lifting and folding it over from the bottom of the pan. Let it sit for another 10 seconds then stir and fold again. Repeat until the eggs are softly set and slightly runny in places, then remove from the heat and leave for a few seconds to finish cooking.


Äggröra

3 ägg
en skvätt grädde
salt

Vispa ägg, grädde och en nypa salt tillsammans. Hetta upp en stekpanna med kokosolja och häll i äggsmeten i stekpannan. Låt blandningen vara, utan omrörning, i 20 sekunder. Rör om med en träslev. Låt blandningen vara i ytterligare 10 sekunder rör sedan om igen. Upprepa tills äggen är mjuka och något rinnande här och där, ta bort från värmen och låt stå några sekunder innan servering.

No comments:

Post a Comment