Monday, April 4, 2016

Chocolate Raspberry Protein Muffins

Kladdigt, kladdigt - ja så får gärna mina chokladmuffins vara. Det värsta är ju att äta en torr muffins. Visst blir man besviken då man på café beställt en muffins som ser så där jättegod ut och när man tar första tuggan och inser att den inte alls är god och saftig. Nä, det är nog bäst att göra sina egna :) Får jag presentera en kladdig och otroligt god muffins!

Sticky, sticky - yeah that's how I want my chocolate muffins to be. The worst thing is to eat a dry muffin. You become disappointed when you are at a cafe and have ordered a muffin that looks so delicious and when you take the first bite and realizes that it's not at all good and moist. Nah, it's probably best to make your own at home :) May I introduce a sticky and incredibly tasty muffins!



Choklad Hallon Proteinmuffins

25 g chokladproteinpulver, Muscletech phase 8
1,5 msk kakaopulver 
1,5 msk mandelmjöl
1 msk sukrin
0,5 tsk bakpulver
50 g kvarg
2 msk kaffe
1 msk NuNaturals simple syrup
30 g äggvita
hallon

Blanda alla torra ingredienser i en skål. Lägg i de våta ingredienserna och rör ihop allting. Fördela smeten mellan 2 silikonformar (7cm i diameter) och grädda i 175 C graders ugn i ca 28-30 minuter.



Chocolate Raspberry Protein Muffins

25 g chocolate protein powder, Muscletech phase 8
1.5 tbsp cocoa powder 
1.5 tbsp almond flour
1 tbsp sukrin
0.5 tsp baking powder
50 g quark 
2 tbsp coffee
1 tbsp NuNaturals simple syrup
30 g egg whites
raspberries

Mix all the dry ingredients in a bowl. Add the wet ingredients and stir everything together. Divide the batter between 2 silicon molds (7cm in diameter) and bake in 175 C degree oven for about 28-30 minutes. 


2 comments: