Den här moussen är jag väldigt förtjust i och den kräver inte många ingredienser. Och har man inte just precis dem jag använt kan man experimentera och använda t.ex lönnsirap eller honung istället för fibersirap och man kunde även ta mandesmör istället för jordnötssmör. Jag använde fast tofu men en mjuk tofu skall nog också funka. Jag har nu ätit denna flera dagar i rad :) Mums, så gott! Glad Valborg!

I'm very fond of this mousse and it does not require many ingredients. And if you do not have precisely the ones I use, you can experiment and use for instance maple syrup or honey instead of fiber syrup and you could even use almond butter instead of peanut butter. I used firm tofu but a soft tofu will probably also work. I have eaten this now many days  in a row :) Yum, so good!



Chocolate Peanut Butter Mousse

200 g tofu
2.5 tbsp fiber syrup (Sukrin)
2.5-3 tbsp water or almond milk
2 tbsp peanut butter
2.5 tbsp cocoa powder
10 drops chocolate-peanut butter flavdrops (Myprotein)

Mix all the ingredients with a hand blender or use a blender untill smooth. Add more liquid if necessary. Spoon the mousse into 4 cups/glasses and put in the fridge for 20-30 minutes. Top with chopped peanuts and serve. 


Choklad Jordnötssmörmousse

200 g tofu
2,5 msk fibersirap (Sukrin)
2,5-3 msk vatten eller mandelmjölk 
2 msk jordnötssmör
2,5 msk kakaopulver 
10 droppar choklad-jordnötssmör flavdrops (Myprotein)

Blanda alla ingredienser med en stavmixer eller använd en mixer tills slät. Tillsätt mer vätska om det behövs. Skeda moussen i 4 koppar/glas och ställ i kylen i 20-30 minuter. Toppa med hackade jordnötter och servera.