I dessa kex har jag använt mig av fibersirap från Sukrin som är 60% så sött som socker och innehåller endast 5% socker. De här kexen blir sega och knapriga. 

In these cookies, I have used fiber syrup from Sukrin that is 60% as sweet as sugar and contains only 5% sugar. These cookies are chewy and crunchy.



Chewy Cappuccino Protein Cookies
4 small

3 tbsp cappuccino milkshake protein powder (Body & Fit)
2 tbsp fiber syrup
8 drops mocha flavdrops (Myprotein)

Mix all the ingredients in a bowl. Form the dough into 4 cookies and place them on a baking sheet lined with parchment paper. Bake in 180 C degrees for 5-6 minutes. Let cool. 


Sega Cappuccino Proteinkex
4 små

2 msk cappuccino milkshake proteinpulver (Body & Fit)
3 msk fibersirap
5 droppar mocka flavdrops (Myprotein)

Blanda alla ingredienser i en skål. Forma degen till 4 kex och placera dem på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i 180 ° C grader i 5-6 minuter. Låt svalna.