En krämig och god pastasås får du när du blandar ricotta, parmesan och ugnsrostade grönsaker. Den här såsen kan även användas som fyllning i paj och grönsaker. Jag testade en ny, för mig, pastasort som är gjord på sojabönor och jag tyckte mycket om den. 

I Amsterdam har vi haft en fin helg med varmt väder. Lördagen bjöd på sol och hela +10 grader. Varmt var det även i går, men mera mulet. Jag önskar er en fin dag! 

You get a creamy and delicious pasta sauce when you mix ricotta, parmesan and roasted vegetables. This sauce can also be used as a filling for pies and vegetables. I tried a new, for me, pasta that is made of soy beans. It tasted really good. 

In Amsterdam, we have had a nice weekend with warm weather. Saturday was a sunny day with +10 degrees. It was warm even yesterday, but more cloudy. I wish you a nice day!


Ricotta Oven Roasted Vegetable Pasta Sauce

250 g ricotta
1 dl parmesan cheese, grated
2 dl oven roasted vegetables
handfull of fresh baby spinach
salt
pepper
heavy cream, optional

Mix all the ingredients with a hand blender and season to taste. If you want a thinner sauce you can add some cream. Heat the sauce and serve over pasta. 



Ricotta-Grönsakspastasås

250 g ricotta
1 dl parmesanost, riven
2 dl ugnsrostade grönsaker
en handfull av baby spenat
salt
peppar
grädde, valbart

Blanda alla ingredienser med en stavmixer och smaka av. Om du vill ha en tunnare sås kan du blanda i lite grädde. Värm såsen och servera över pasta.