Monday, January 25, 2016

Ricotta Oven Roasted Vegetable Pasta Sauce

En krämig och god pastasås får du när du blandar ricotta, parmesan och ugnsrostade grönsaker. Den här såsen kan även användas som fyllning i paj och grönsaker. Jag testade en ny, för mig, pastasort som är gjord på sojabönor och jag tyckte mycket om den. 

I Amsterdam har vi haft en fin helg med varmt väder. Lördagen bjöd på sol och hela +10 grader. Varmt var det även i går, men mera mulet. Jag önskar er en fin dag! 

You get a creamy and delicious pasta sauce when you mix ricotta, parmesan and roasted vegetables. This sauce can also be used as a filling for pies and vegetables. I tried a new, for me, pasta that is made of soy beans. It tasted really good. 

In Amsterdam, we have had a nice weekend with warm weather. Saturday was a sunny day with +10 degrees. It was warm even yesterday, but more cloudy. I wish you a nice day!


Ricotta Oven Roasted Vegetable Pasta Sauce

250 g ricotta
1 dl parmesan cheese, grated
2 dl oven roasted vegetables
handfull of fresh baby spinach
salt
pepper
heavy cream, optional

Mix all the ingredients with a hand blender and season to taste. If you want a thinner sauce you can add some cream. Heat the sauce and serve over pasta. 



Ricotta-Grönsakspastasås

250 g ricotta
1 dl parmesanost, riven
2 dl ugnsrostade grönsaker
en handfull av baby spenat
salt
peppar
grädde, valbart

Blanda alla ingredienser med en stavmixer och smaka av. Om du vill ha en tunnare sås kan du blanda i lite grädde. Värm såsen och servera över pasta.

7 comments: