Friday, January 22, 2016

Peanut Butter Chocolate Cookies

Choklad och jordnötssmör kan väl aldrig bli fel. Nej, så är det och dessa kex med smak av dessa två är så goda med eftermiddagskaffet. Kexen är mjuka och innehåller inget socker och de är glutenfria också. Som sötningsmedel använde jag Walden Farms chokladsirap.

Chocolate and peanut butter can never go wrong. No, that's how it is, and these cookies with the taste of these two are so good with afternoon coffee. The cookies are soft and contains no sugar and is gluten-free as well. As a sweetener I used Walden Farms chocolate syrup.



Peanut Butter Chocolate Cookies
6 cookies

3/4 dl almond flour
2 tbsp peanut butter, smooth
2 tbsp cream cheese
0,5 tbsp butter, soft
1 tbsp Walden Farms chocolate syrup

Stir all the ingredients together in a bowl. Shape the batter into six balls and flatten them slightly. Bake in 160 C for about 18 minutes. 



Jordnötssmör Chokladkex
6 kakor

3/4 dl mandelmjöl
2 msk jordnötssmör, smooth
2 msk färskost
0,5 msk smör, mjukt
1 msk Walden Farms chokladsirap

Rör alla ingredienser i en skål. Forma smeten till 6 bollar och platta till dem lätt. Grädda i 160 C grader i ca 18 minuter.


2 comments:

  1. Gottgott! Köper du den sirapen i butik eller köper du på nätet? Nyfiken! Kram och trevlig helg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Erika! Jag har köpt den på nätet. Kram!!

      Delete