Thursday, October 22, 2015

Blueberry Cheesecake Protein Pancakes

De här är mina favoritplättar just nu. Fyllda med protein och antioxidanter från blåbären. Jag vill tipsa er om att understeka dem en aning, då blir de så där ljuvligt kladdiga. Blåbären ger en god sötma till plättarna. Beroende på vilket proteinpulver du använder, kommer mängden på mandelmjöl variera. Om jag använder ett pulver som innehåller både vassle och kasein då behövs bara 0,5 dl mandelmjöl, men använder jag endast vassle behövs upp till 1,5 dl mandelmjöl. Du får testa dig fram, men smeten skall vara tjock. Lycka till!

These are my favorite pancakes right now. Filled with protein and antioxidants from the blueberries. I want to give you a tip, under fry the pancakes slightly, and you will have deliciously gooey pancakes. Blueberries provides a good sweetness to pancakes. Depending on the protein powder you use, the amount of almond flour vary. When I use a protein powder containing both whey and casein I only need 0.5 dl almond flour, but when I use a whey protein powder I need up to 1.5 dl almond flour. The batter should be thick. Good luck!


Blueberry Cheesecake Protein Pancakes
6 pcs

2 eggs
50 g cream cheese
1.5 dl almond flour
1 scoop vanilla protein powder
pinch of salt
blueberries

Mix all the ingredients, except for the blueberries, in a bowl with a hand blender. Heat a frying pan with coconut oil and pour in the batter. Top the pancakes with blueberries. Fry the pancakes golden brown on both sides.


Blåbär-Ostkaka Proteinplättar
6 st

2 ägg
50 g färskost
1,5 dl mandelmjöl
1 skopa vaniljproteinpulver
nypa salt
blåbär

Blanda alla ingredienser, förutom blåbären, i en skål med en stavmixer. Hetta upp en stekpanna med kokosolja och häll i smeten. Toppa plättarna med blåbär. Stek plättarna gyllenbruna på båda sidor.

No comments:

Post a Comment