Sunday, October 11, 2015

Assembly Ground Café, Cathay

Sedan jag har börjat dricka kaffe är det kul att gå till olika caféer och testa deras kaffe. Detta mysiga café som är nära vårt hem har gott kaffe och deras kalla kaffedrycker kommer med en skopa glass i. Mmm, gott! De serverar även mat och bakverk, men dem kan jag inte uttala mig om då jag inte testat dem. 

Since I've started drinking coffee, it is fun to go to different cafes and try their coffee. This cozy cafe is near our home has good coffee and their cold coffee drinks come with a scoop of ice cream. Mmm, yummy! They also serve food and baked goodies, but I have not tried them.


2 comments:

 1. Ojojoj, den där glasskaffedrinken ser inte helt fel ut, det är så gott när det är varmt ute. Men för tillfället här hemma så är det bara varmt kaffe som gäller, ju varmare desto bättre - utanför är det storm mest hela tiden och kallt så vantarna åkte fram i veckan!
  Kramar

  ReplyDelete
  Replies
  1. Den var mycket god och glassen är det ju som ger det lilla extra. Jag skickar er värme från Singapore. Snart är vi tillbaka i Amsterdam och får uppleva höst och frisk luft. Kram!

   Delete