Idag får ni receptet på zucchinibiffarna jag serverade med kålgratängen. De passade mycket bra ihop. Men de går lika bra att använda biffarna som hamburgare eller äta tillsammans med en fräsch somrig sallad. 

Today you get the recipe for the zucchini patties I served with the cabbage gratin. They are yummy together. But you can use the patties for burgers or eat them together with a fresh, summery salad.


Zucchinibiffar
6-8 st

400 g zucchini, riven
1 liten röd lök, riven
1 msk psylliumhusk
1-2 ägg
salt
peppar
vitlökspulver

Riv zucchinin grovt och lägg i ett durkslag. Salta. Efter 15 minuter krama ur vätskan. Blanda zucchinin med resterande ingredienser i en skål och låt vila i 5-10 minuter. Stek biffar i smör tills gyllenbruna på båda sidor. 


Zucchini Patties
6-8 pcs

400 g zucchini, grated
1 small red onion, grated
1 tbsp psyllium
1-2 eggs
salt
pepper
garlic powder

Grate the zucchini coarsely and place in a colander. Add salt. After 15 minutes, squeeze out the liquid. Mix zucchini with the remaining ingredients in a bowl and let rest for 5-10 minutes. Fry the patties in butter until golden brown on both sides.