Thursday, August 6, 2015

Easy Portobello Stew

Tänk att något så enkelt kan vara så gott. Och fort går det också, vilket är bara plus. Ni som har tillgång till kantareller gör gärna en stuvning på dem. Jag har hört att det finns mycket svamp och bär i skogarna i Finland nu. 

Imagine that something so simple can be so good. And it's quick to make, which is great. If you have chanterelles on hand you can make this stew with them. I have heard that this year in Finland there are a lot of mushrooms and berries in the forest.


Enkel Svampstuvning

portobellosvamp
grädde
salt
persilja

Värm en stekpanna på låg värme och stek svampen tills vätskan ångat bort. Häll på en skvätt grädde och låt koka samman. Krydda och toppa med persilja. 


Easy Portobello Stew

portobello mushrooms
heavy cream
salt
parsley

Heat a skillet over low heat and fry the mushrooms until the liquid has steamed away. Pour in a splash of cream and let simmer for a while. Season and garnish with parsley.

4 comments: