Glass med smak av choklad och mint är en finfin kombo. Jag har tidigare haft svårt med chokladglass, men på senare tid har jag börjat tycka om smaken i glass också. Lite som med kaffe, jag har inte alls kunnat dricka varmt kaffe, det smakar bittert och konstigt, men nu kan jag ta en kopp då och då. Kanske det har med åldern att göra, jag börjar bli vuxen :), vem vet. Idag fyller jag dessutom år, så får se vad som blir nästa vuxensak att bocka av från listan, hihi. Önskar er alla en bra dag!

Ice cream with flavors of chocolate and mint is a yummy combo. I have not really liked chocolate ice cream before, but recently I've started to like the taste of that flavour too. A little like coffee, I have not been able to drink hot coffee, it tastes bitter and strange, but now I can have a cup every now and then. Maybe it has to do with my age, I start becoming an adult :), who knows. Today is my birthday, so let's see what the next grown-up thing will be that I can tick off the list, hihi. I wish you all a happy day!


Chocolate Mint Ice Cream

2 dl coconut cream
1 dl heavy cream
2 tsp Nustevia cocoa mint syrup or other sweetener
10 drops liquid stevia chocolate, optional
2 tbsp cocoa powder

Blend all ingredients with a hand blender. Then use an ice cream maker or pour the ice cream into silicon molds or a container and freeze until the ice cream is solidified. If you are not using a ice cream maker stir a few times during the freezing process. Remove from freezer about 30 minutes before serving.


Choklad-Mintglass

2 dl kokosgrädde
1 dl vispgrädde
2 tsk Nustevia kakao-mintsirap eller annat sötningsmedel
10 droppar flytande stevia choklad, valbart
2 msk kakaopulver

Blanda alla ingredienser med en stavmixer. Häll glassen i en glassmaskin eller i silikonformar eller i en frystålig burk och frys tills glassen stelnat. Om du inte använder en glassmaskin rör runt i glassen några gånger. Ta fram ca 30 minuter innan servering.