Vill du ha en mättande frukost eller lunch skall du göra tofuröra. Använd de grönsaker du har hemma och krydda enligt smak.
We are now back from our trip to Hong Kong. I will show you pictures from there in a post later. I hope you all had a nice Easter!
If you want a filling breakfast or lunch you should make tofu scramble. Use the vegetables you have at home and season to taste.
Tofu Cabbage Scramble
200 g tofu, crumbled
0.5 red onion, chopped
1 tomato, chopped
piece of cabbage, chopped
salt
garlic powder
Heat a skillet with coconut oil. Add the onion and tomato,
stir-fry for one minute. Then add tofu and cabbage and fry for 5 minutes. Season
to taste.
Tofu-Kålröra
200 g tofu, smulad
0,5 rödlök, hackad
1 tomat, hackad
en bit kål, hackad
salt
vitlökspulver
Värm en stekpanna med kokosolja. Lägg i lök och tomat, stek
i en minut. Lägg sedan i tofu och kål och fräs i 5 minuter. Krydda.
4 Comments
Åh, det låter inte alls dumt med att ha semestrat i Hong-Kong, det ser vi fram mot att läsa mer om!
ReplyDeleteHa en fin vecka,
kramar
Det var mycket trevligt. Jag önskar er en fin vecka, kram!
DeleteSer gått ut,har också gjort liknande några gånger. Hoppas vi får fort se dina bilder från Hong Kong.
ReplyDeleteTack! Bilder kommer :)
Delete