Monday, April 6, 2015

Tofu Cabbage Scramble

Nu är vi hemma igen efter en rolig resa till Hong Kong. Jag kommer visa bilder därifrån i ett inlägg senare. Hoppas ni alla haft en fin påsk!

Vill du ha en mättande frukost eller lunch skall du göra tofuröra. Använd de grönsaker du har hemma och krydda enligt smak. 

We are now back from our trip to Hong Kong. I will show you pictures from there in a post later. I hope you all had a nice Easter!

If you want a filling breakfast or lunch you should make tofu scramble. Use the vegetables you have at home and season to taste.


Tofu Cabbage Scramble

200 g tofu, crumbled
0.5 red onion, chopped
1 tomato, chopped
piece of cabbage, chopped
salt
garlic powder

Heat a skillet with coconut oil. Add the onion and tomato, stir-fry for one minute. Then add tofu and cabbage and fry for 5 minutes. Season to taste.


Tofu-Kålröra

200 g tofu, smulad
0,5 rödlök, hackad
1 tomat, hackad
en bit kål, hackad
salt
vitlökspulver

Värm en stekpanna med kokosolja. Lägg i lök och tomat, stek i en minut. Lägg sedan i tofu och kål och fräs i 5 minuter. Krydda.

4 comments:

  1. Åh, det låter inte alls dumt med att ha semestrat i Hong-Kong, det ser vi fram mot att läsa mer om!
    Ha en fin vecka,
    kramar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det var mycket trevligt. Jag önskar er en fin vecka, kram!

      Delete
  2. Ser gått ut,har också gjort liknande några gånger. Hoppas vi får fort se dina bilder från Hong Kong.

    ReplyDelete