Monday, April 13, 2015

Banana Crumble

En enkel men väldigt god dessert, smulpaj med banan. Jag har fått produkter från NuNaturals och testade att använda nustevia simple sirap i denna paj och det blev gott. Har man inte nustevia kan man använda t.ex lönnsirap. Servera gärna glass till :)

A simple but very good dessert, banana crumble. I have received products from NuNaturals and tried using nustevia simple syrup in this crumble and it turned out good. If you do not have nustevia you can use eg. maple syrup. Ice cream goes well with this crumble :)




Banana Crumble

2 bananas
3/4 dl oats
3/4 dl almond flour
0.5 tbsp coconut oil
0.5 tbsp nustevia simple syrup or other sweetener
1.5 tsp cinnamon
a few squeezes of lemon juice

Slice the bananas and put them in a baking dish, drizzle with lemon juice and sprinkle with 0.5 tsp cinnamon. Stir together oats, almond flour, coconut oil, nustevia syrup and the rest of the cinnamon. Top the bananas with the mixture. Bake at 175 C degrees for 15 minutes.


Banan Smulpaj

2 bananer
3/4 dl havregryn
3/4 dl mandelmjöl
0,5 msk kokosolja
0,5 msk nustevia simple sirap eller annat sötningsmedel
1,5 tsk kanel
några skvättar citronsaft

Skiva bananerna och lägg dem i en ugnsform, ringla över citronsaft och strö över 0,5 tsk kanel. Rör ihop havregryn, mandelmjöl, kokosolja, nusteviasirap och resten av kanelen. Toppa bananerna med blandningen. Baka i 175 C grader i 15 minuter.

2 comments: