Sunday, March 15, 2015

Tofu Scramble

En mättande frukost/lunch får du när du gör tofuröra. Servera gärna avokado vid sidan om, så får du i dig goda fetter också. 

You get a hearty breakfast/lunch when you make tofu scramble. Serve with avocado on the side, so you're getting good fats too.


Tofu Scramble

200 g tofu, crumbled
0.5 red onion, chopped
1 tomato, chopped
1 small carrot, grated
salt
garlic powder
turmeric
Chinese five spice

Heat a skillet with coconut oil. Add the onion and tomato, stir-fry for one minute. Then add tofu and carrot and fry for 5 minutes. Season to taste.


Tofuröra

200 g tofu, smulad
0,5 rödlök, hackad
1 tomat, hackad
1 liten morot, riven
salt
vitlökspulver
gurkmeja
Kinesisk fem-krydda

Värm en stekpanna med kokosolja. Lägg i lök och tomat, stek i en minut. Lägg sedan i tofu och morot och fräs i 5 minuter. Krydda.

2 comments:

  1. tack för tipset! det här ska definitivt provas nästa vecka!
    jag hade möjligheten att simma med vilda delfiner ute till havs idag - oförglömligt <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Roligt, hoppas du tycker om det. Wow, vilken upplevelse!

      Delete