Jag tog inspiration från Susanna när jag bakade dessa kex. De är sockerfria och glutenfria, beroende på vilket proteinpulver och havregryn du använder. Kexen är mjuka i konsistensen och goda om man gillar inte alltför sött. 

I took inspiration from Susanna when I baked these cookies. They are sugar-free and gluten-free, depending on which protein powder and oatmeal you use. The cookies are soft in texture and delicious if you do not like overly sweet things.


Banana-Strawberry Protein Cookies

50 g rolled oats
0.5 scoop of banana-strawberry protein powder
40 g mashed banana (1/3 medium-sized banana)
0.5 tbsp coconut flour
0.5 tsp baking powder
2 tbsp almond milk

Mix all the ingredients in a bowl until smooth. Make three piles of the batter on a baking sheet lined with parchment paper. Flatten the cookies slightly. Bake at 175 C degrees for 10-12 minutes. 



Banan-Jordgubbsprotein Cookies

50 g havregryn
0,5 skopa banan-jordgubbsproteinpulver
40 g mosad banan (1/3 medelstor banan)
0,5 msk kokosmjöl
0,5 tsk bakpulver
2 msk mandelmjölk

Blanda alla ingredienser i en skål tills slät. Gör tre högar av smeten på en plåt klädd med bakplåtspapper. Platta kexen något. Baka i 175 C grader i 10-12 minuter.