Monday, January 5, 2015

Tofu-Veggie Bolognese

Har du funderat på att börja äta mera vegetariskt? Då har du kommit rätt ;) Mina recept är enkla, smakrika och hälsosamma. Jag hoppas att du blir inspirerad och vill testa nya maträtter. Jag har gett ut en e-book med enkla och goda vegetariska maträtter. Du hittar boken här.

Have you thought about to start eating more vegetarian food? Then you've come to the right place ;) My recipes are simple, tasty and healthy. I hope you will be inspired and want to try new dishes. I have published an e-book with simple and delicious vegetarian food. You can find the book here.


Tofu-Veggie Bolognese

1 tbsp coconut oil
1 red onion, finely chopped
1 garlic clove, finely chopped
1 small zucchini, diced
1 small aubergine, diced
1 carrot, grated
250 g firm tofu, crumbled
1 can (400 g) diced tomato
salt
pepper
chili
oregano
coconut sugar, optional
water, if the sauce is thick

Heat a pan and add oil, onion and garlic. Sauté for a couple of minutes. Add zucchini, aubergine, carrot and tofu and fry for 5 minutes. Add tomatoes and let simmer for 15 minutes. Season to taste.



Tofu-Grönsaksbolognese

1 msk kokosolja
1 rödlök, finhackad
1 vitlöksklyfta, finhackad
1 liten zucchini, tärnad
1 liten aubergine, tärnad
1 morot, riven
250 g fast tofu, smulad
1 burk (400 g) tärnad tomat
salt
peppar
chili
oregano
kokossocker, om tomaterna är syrliga
vatten, om såsen är för tjock

Värm en kastrull och tillsätt olja, lök och vitlök. Stek i ett par minuter. Tillsätt zucchini, aubergine, morot och tofu och fräs för 5 minuter. Tillsätt tomater och låt sjuda i 15 minuter. Smaka av.

4 comments: