Monday, January 12, 2015

Open Lasagna

Har du överbliven tomatsås kan du enkelt göra en öppen lasagne. Kanske tillsätta lite grönsaker i såsen, som t.ex. broccoli, zucchini, riven morot... Jag förvällde cannelloni och klippte upp dem när de var mjuka. Så är det bara att bygga ihop - längst under pasta sedan sås och så ett varv eller två till. Toppa med riven ost och servera.

If you have leftover tomato sauce you can easily make an open lasagna. Maybe add some vegetables to the sauce, such as broccoli, zucchini, grated carrot ... I boiled cannelloni and cut them up when they were soft. Then you just have to assemble your lasagna - at the bottom pasta, then sauce and do this once or twice more. Top with grated cheese and serve.



6 comments:

  1. Gahhh vad gott och fräscht och TACK finis för New York tips :) kram Sofia

    ReplyDelete
  2. Vilket bra tips! Ser fantastiskt gott ut och jag misstänker att det är det också! Kram!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Kjersti! Ja, mycket gott och enkelt att laga. Kram!

      Delete