För att kunna baka har jag köpt lite köksredskap, för att inte kunna baka något på över en månad är för mycket begärt :) Men snart så har jag mina egna saker här. Jag bakade en saftig och vegan banankaka. Behövs inte många redskap för att göra den :)

To be able to bake I had to buy some kitchen utensils, since it's too much asked not to be able to bake for over a month :) But very soon I will have my own things here. I baked a delicious and moist vegan banana cake.


Vegan Banana Squares

3 ripe bananas, mashed
0,5 dl vegetable oil (1/4 cup)
1 dl coconut sugar (1/2 cup)
1 dl wholewheat flour (1/2 cup)
1 dl almond flour (1/2 cup)
1,5 tsp baking powder
2 tsp cinnamon

Pre-heat oven to 200 degrees C. Mash the peeled bananas with a fork. Add the oil and sugar, mix. Add the flours, baking powder and cinnamon, and combine well. Pour the batter into a parchment paper lined tin, 20cx20cm. Bake for 15-20 minutes. Allow to cool before cutting into squares.


Vegan Bananrutor

3 mogna bananer, mosade
0,5 dl vegetabilisk olja
1 dl kokossocker
1 dl fullkornsvetemjöl
1 dl mandelmjöl
1,5 tsk bakpulver
2 tsk kanel

Värm ugnen till 200 C. Mosa de skalade bananerna med en gaffel. Tillsätt olja och socker, blanda. Tillsätt mjöl, bakpulver och kanel och rör till en jämn smet. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd bakform, 20cmx20cm. Grädda i 15-20 minuter. Låt svalna en aning innan du skär kakan i rutor.