Har du testat raw glass? Jag tycker att den blir mycket god och denna gång använde jag hallon och mandel som smaksättning. Fräscht och gott!

Have you tried raw ice cream? I think it is very good and this time I used raspberry and almond as flavoring. Fresh and delicious!



Raw Raspberry Almond Ice Cream

5 dl cashews, soaked and drained
5 dl water
1 1/4 dl agave / coconut nectar
2 tbsp coconut oil
0,5 tsp almond extract
0,5 tbsp lemon juice
3 dl raspberries

Mix drained cashews and water in a blender until smooth. Add agave, coconut oil, almond extract, lemon juice and half of the raspberries. Mix until smooth. Pour the mixture into a ice cream maker and churn for 20-25 minutes (if you don't have an ice cream maker, pour the mixture in a container and add the remaining berries and then put in the freezer. Stir every 30 minutes until solid). Pour into a container and add the remaining berries, stir. Put into the freezer for about 2 h.


Raw Hallon Mandelglass

5 dl cashewnötter, blötlagda och avrunna
5 dl vatten
1 1/4 dl agave / kokosnötsnektar
2 msk kokosolja
0,5 tsk mandelextrakt
0,5 msk citronsaft
3 dl hallon

Blanda de avrunna cashewnötterna och vatten i en mixer tills slät. Häll i agave, kokosolja, mandelextrakt, citronsaft och hälften av hallonen. Blanda tills slät. Häll blandningen i en glassmaskin och kyl i 20-25 minuter (om du inte har en glassmaskin, häll blandningen i en behållare och tillsätt resterande bär och sedan ställ i frysen. Rör var 30e minut tills fast). Häll upp i en behållare och tillsätt resterande bär, rör om. Ställ in i frysen för cirka 2 timmar.