När jag gjorde dessa bollar, testade jag också att baka dem i ugn. Blir mycket goda så också. Men om jag skall välja gillar jag dem mera då de är ogräddade, en aning kalla tagna från kylskåpet. 

When I made these balls, I tried also to bake them in the oven. Thy turned out really nice.. But if I must choose, I like them more unbaked.



Oat Almond Chocolate Cookies
14 pcs small

2 tbsp coconut oil
1,5 dl rolled oats
0,5 dl date syrup or other liquid sweetener
0,5 dl almond butter
2 tbsp cacao powder
pinch of salt
vanilla, optional

Mix all the ingredients in a bowl until combined. Shape into balls and flatten them slightly. Put the cookies on a baking sheet lined with parchment paper. Bake at 175 C for 12-15 minutes.


Havre-Mandel-Choklad Cookies

2 msk kokosolja
1,5 dl havregryn
0,5 dl dadelsirap eller annat flytande sötningsmedel
0,5 dl mandelsmör
2 msk kakaopulver
nypa salt
vanilj, valbart

Blanda alla ingredienser i en skål tills slät. Forma till bollar och platta till dem något. Placera kakorna på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i 175 C i 12-15 minuter.