Fudge behöver inte vara ohälsosamt, i alla fall inte då man gör den på kokossmör, nötsmör och dadelsirap. Så god att den smälter i munnen. 

Fudge does not have to be unhealthy, at least not when you make it on coconut butter, nut butter, and date syrup. So good that it melts in your mouth.


Coconut Peanut Butter Fudge
(inspired by blissful basil)
  
1 1/4 dl coconut butter, room temp.
3/4 dl peanut butter, room temp.
2 tbsp date syrup

Mix all the ingredients in a bowl until smooth. Line asmall baking dish with parchment paper and pour the mixture into it. Refrigerate for 2 hours or until set. Slice the fudge. Store in the refrigerator.


Kokos-Jordnötssmörfudge
(inspirerad av blissful basil

1 1/4 dl kokossmör, rumstemp.
3/4 dl jordnötssmör, rumstemp.
2 msk dadelsirap

Blanda alla ingredienser i en skål tills slät. Klä en liten bakform med bakplåtspapper och häll blandningen i den. Ställ i kylskåp i 2 timmar eller tills fudgen stelnat. Skär i bitar. Förvara i kylskåp.