Jag gillar bakverk med choklad och ibland är man extra sugen, då passar det bra att baka dessa goda, smälter-i-munnen brownies. Och varför inte servera dem med vaniljglass eller vispad grädde!

I like baked goodies with chocolate and sometimes you crave chocolate, then these yummy, melt-in-mouth brownies will still you hunger for chocolate :). And why not serve them with vanilla ice cream or whipped cream!



Chocolate Chip Brownies

140 g butter
2,5-3 dl coconut sugar
2 dl cocoa powder
pinch of salt
2 eggs
1 dl wholemeal flour
1 dl chocolate chips

Preheat the oven to 175°C. Line the bottom and sides of a 20x20cm square baking pan with parchment paper.

Put the butter, sugar, cocoa, and salt in a saucepan. Heat until the butter is melted. Remove from the heat and set aside until the mixture has cooled slightly.

Add the eggs one at a time, stirring with a wooden spoon after each one. Add the flour and stir until everything is combined. Stir in the chocolate chips. Spread evenly in the lined pan.

Bake for about 15-20 minutes. Let cool completely before cutting into pieces.


Chokladchips Brownies

140 g smör
2,5-3 dl kokossocker
2 dl kakaopulver
nypa salt
2 ägg
1 dl fullkornsmjöl
1 dl chokladchips

Sätt ugnen på 175 ° C. Klä botten och sidor av en 20x20cm bakform med bakplåtspapper.

Lägg smör, socker, kakao, och salt i en kastrull. Värm tills smöret har smält. Ta bort från värmen och ställ åt sidan tills blandningen har svalnat något.

Tillsätt äggen ett i taget under omrörning med en träslev. Tillsätt mjölet och rör om tills allt är kombinerat. Rör i chokladchips. Häll smeten i bakformen.

Grädda i ca 15-20 minuter. Låt svalna helt innan du skär i bitar.