As simple as it gets. I mixed nuts and nutritional yeast and made my own parmesan. Taste it and add more nutritional yeast for a more cheesy flavour.
Vegan Parmesan
1 dl cashews
1 tbsp nutritional yeast
salt
Mix everything in a food processor. Ready. Store in the
fridge.
Vegan Parmesan
1 dl cashewnötter
1 msk näringsjäst / bjäst
salt
Blanda allt i en matberedare. Klart. Förvara i kylen.
10 Comments
Så spännande recept!
ReplyDeleteTack Erika!
DeleteWow, häftigt! Nu älskar jag ju parmesan så jag håller mig till den riktiga varianten, men det var kul att se!
ReplyDeleteVisst är det! Jag tycker det är roligt att testa nya saker :)
DeleteJag testade att göra först med cashewnötter och sen med solrosfrön, och det är fantastiskt vad autentisk smaken blir! Spelar ingen roll att jag inte är vegan, det här är mycket roligare att äta (och göra)!
ReplyDeleteJa, det passar säkert med olika nötter och frön. Roligt att du lagat olika varianter. Tack!
DeleteWow är det så här enkelt?! Verkar ju helt grymt!
ReplyDeleteEnkelt och gott :)
DeleteLåter gudomligt gott, mums!
ReplyDeleteTack Amy!
Delete