En saftig och smakrik kaka. Jag använder gärna kokosocker i mina bakverk. Det ger en god kolasmak och så är det lite nyttigare än vitt socker.

A moist and flavorful cake. I like to use coconut sugar in my baked goods. It gives a good caramel flavor and it's a little healthier than white sugar.


Vegan & Gluten-Free Pumpkin Brownies

2 dl butternut squash puree (3/4 cup + 1 tbsp)
3/4 dl coconut oil, melted (1/3 cup)
1,5 dl coconut sugar
1 tbsp coconut milk
1 dl almond flour (1/2 cup)
1 dl buckwheat flour (1/2 cup)
0,5 tsp baking powder
1,5 tsp cinnamon
pinch of salt

Stir all the ingredients together in a bowl. Pour into a parchment paper lined baking pan and bake at 175 C for 20-25 minutes. Let cool and cut into squares.


Vegan & Gluten-fria Pumpabrownies

2 dl butternut squash puré
3/4 dl kokosolja, smält
1,5 dl kokossocker
1 msk kokosmjölk
1 dl mandelmjöl
1 dl bovetemjöl
0,5 tsk bakpulver
1,5 tsk kanel
nypa salt

Blanda alla ingredienser i en skål. Häll i en bakplåtspappersklädd bakform och grädda i 175 C i 20-25 minuter. Låt svalna och skär i rutor.