En mäktig god chokladkaka tackar jag inte nej till. Jag använder mig ofta av kokossocker för jag tycker om kolasmaken den ger. Om du vill kan du tillsätta chokladbitar för att göra den lyxigare.

A mighty good chocolate cake, I cannot refuse. I often use coconut sugar because I like the caramel flavor it provides. If you want, you can add chocolate chips to make it more luxurious.



Chocolate Brownies

140 g butter, soft
3 dl coconut sugar
1 dl cacao powder
1/4 tsp salt
1 tsp vanilla extract
2 eggs
1 dl flour

Preheat oven to 160 C. Stir together soft butter, sugar, cacao and salt in a bowl. Stir in the vanilla and eggs one at a time. Add the flour and stir until everything is combined. Pour batter evenly in a pan (20x20 cm) lined with parchment paper. Bake for 15-20 minutes. Let the brownies cool completely before cutting into slices.


Chokladbrownies

140 g smör, mjuk
3 dl kokossocker
1 dl kakaopulver
1/4 tsk salt
1 tsk vaniljextrakt
2 ägg
1 dl vetemjöl

Värm ugnen till 160 C. Rör ihop mjukt smör, socker, kakao och salt i en skål. Rör i vanilj och äggen, ett i taget. Tillsätt mjöl och rör om tills allt är blandat. Häll smeten jämnt i en bakform (20x20 cm) klädd med bakplåtspapper. Baka i 15-20 minuter. Låt brownies svalna helt innan du skär i bitar.