Ett gott snack som man kan enkelt göra själv. Krydda enligt smak och tycke.

A good snack that you can easily do yourself. Season according to taste and liking.


Roasted Chickpeas

1 can chickpeas
1,5 tbsp olive oil
salt

Preheat the oven to 200C. Drain the chickpeas in a strainer and rinse with water. Spread the chickpeas on a paper towl, and use another paper towel to gently press and absorb the water off the peas. Remove the skin from the chickpeas.

Drizzle olive oil over the chickpeas and sprinkle with salt. Roast for about 30 minutes until they are crunchy.



Rostade Kikärtor

1 burk kikärtor
1,5 msk olivolja
salt

Sätt ugnen på 200C. Häll kikärtorna i en sil och skölj med vatten. Lägg dem på ett papper och använd ett till papper för att trycka och absorbera vattnet från ärtorna. Ta bort skinnet från dem. Ringla olivolja över kikärtorna och strö över salt. Rosta i ca 30 minuter tills de är knapriga.