Att blanda flingor och mjölk på kvällen för att på morgonen ha frukosten nästan klar är mycket trevligt och tidssparande. Vinbärspulvret som jag använt mig av ger en mycket god smak och även en ton av sötma. På morgonen toppade jag gröten med sojayoghurt, rivet äpple, vinbär och chiafrön. Gott och mättande. 

Mixing cereal and milk in the evening to have for breakfast the next morning is very nice and time saving. Currant powder that I have used gives a very good taste and even a tinge of sweetness. In the morning I topped the oatmeal with soy yogurt, grated apple, currants, and chia seeds. Delicious and filling.


Overnight Currant Oats

1 dl 4-grain cereal
1,5 dl soy milk
1,5 tsp currant powder
2 tsp chopped dates

soy yoghurt
grated apple
red currants
chia

Stir together 4-grain cereal, milk, currant powder and dates in a bowl. Put in the fridge overnight. In the morning top with yoghurt, grated apple, currants and chia.


Overnight Oats med Vinbär

1 dl 4-kornshavre
1,5 dl sojamjölk
1,5 tsk vinbärspulver
2 tsk hackade dadlar

soy yoghurt
rivet äpple
röda vinbär
chia

Rör ihop havre, mjölk, vinbärspulver och dadlar i en skål. Ställ i kylen över natten. På morgonen toppa med yoghurt, rivet äpple, vinbär och chia.