Friday, March 14, 2014

Finger Food - Stuffed Mushrooms

Jag gillar plockmat, för då kan man smaka av allt och bli nöjd. En god plockmat är t.ex de här fyllda svamparna.

I like finger food, because then you can taste a little of everything and be happy. A good finger food are these stuffed mushrooms.


Finger Food - Stuffed Mushrooms

small white mushrooms
balsamic vinegar
salt
pepper

filling
bell pepper, chopped
avocado, chopped
hemp seeds

Preheat the oven to 175 C degrees. Rinse the mushrooms and carefully break off stems. Brush the mushrooms with balsamic vinegar and sprinkle with salt and pepper. Bake in the oven for 15 minutes. Let cool. Fill each mushroom cap with hummus and top with bell pepper, avocado and hemp seeds.


Plockmat - Fyllda champinjoner

champinjoner
balsamvinäger
salt
peppar

fyllning
paprika, hackad
avokado, hackad
hampafrön

Sätt ugnen på 175 C grader. Skölj svampen och försiktigt bryt stjälkarna. Pensla svampen med balsamvinäger och strö över salt och peppar. Grädda i ugnen i 15 minuter. Låt svalna. Fyll varje svamp med hummus och toppa med paprika, avocado och hampafrön.

16 comments:

  1. Fantastic idea!!!Seems amazing and mouthwatering!
    Kisses!

    ReplyDelete
  2. Vilka sötisar! Och goda ser de ut också! :)
    Ha en toppen fredag!
    Kramar!
    //Lana

    ReplyDelete
  3. Håller med att plockmat/tapas är bäst! Då kan man ta det man vill ha :)

    ReplyDelete
  4. Vackert! Gör också ofta fyllda svampar,gott:)

    ReplyDelete
  5. Nej men sluta nu! ;) Plockmat & hummus! I lööööv!

    ReplyDelete
  6. I love stuffed mushrooms! They are one of my favourite little appys...the only problem with finger foods is that I get too excited by the variety and eat too much! hah!

    ReplyDelete
  7. Ja vi är ju smått tossiga i småplock, men det är ju ingen hemlighet. Har det numera oftast på våra torsdagsmyskvällar, perfekt när det ska ätas lite senare på kvällen.

    ReplyDelete