Savoury muffins, which are easy to take on a picnic or why not eat with a good soup.
Pesto
Sundried Tomato Cheese Muffins
1,5
dl buckwheat flour
1
dl almond flour
1
tbsp flax seed meal
1
tsp baking powder
1
dl strong cheese, grated
1
dl zucchini, grated
1,5
dl soy milk
1
egg
1,5
tbsp pesto
5
sundried tomatoes, chopped
2
tsp oregano
salt
pepper
cherry
tomatoes for topping
Mix
buckwheat flour, almond flour, flax seed meal and baking powder in a bowl. Add
the rest of the ingredients and stir until everything is combined. Pour the
mixture into muffin cups and top with a cherry tomato. Bake in 200 C degree
oven for 15-20 minutes.
Pesto
Soltorkad Tomat Ostmuffins
1,5
dl bovetemjöl
1
dl mandelmjöl
1
msk linfrön, malda
1
tsk bakpulver
1
dl stark ost, riven
1
dl zucchini, riven
1,5
dl sojamjölk
1
ägg
1,5
msk pesto
5
soltorkade tomater, hackade
2
tsk oregano
salt
peppar
körsbärstomater
för topping
Blanda
bovetemjöl, mandelmjöl, linfrömjöl och bakpulver i en skål. Tillsätt resten av
ingredienserna och blanda. Häll blandningen i muffinsformar och toppa med en
körsbärstomat. Grädda i 200 C graders ugn i 15-20 minuter.
2 Comments
Så vackra foton! :) Du är duktig du, kram vännen!
ReplyDeleteTack snälla och kram!
Delete