Vanliga bullor i all ära, men jag gillar att testa för mig nya recept. Jag hittade receptet hos Sanna och jag tyckte att det blev mycket goda. På hennes sida hittar du också recept till sockerfri mandelmassa och kvargkräm, i fall du vill göra dem till fastlagstisdagen.

Regular buns are great, but I like to try recipes that are new for me. I found the recipe for these buns at Sanna and I thought they were very good. 
On her page you will also find recipe for sugar-free almond paste and quark "cream", in case you want to make them to Shrove Tuesday.


Nyttiga Kardemumma Bullor

250 g kvarg
1 dl havremjöl
0,5 dl rismjöl eller bovetemjöl
0,5 dl mandelmjöl
1 tsk kardemumma
1 tsk bakpulver
2 msk stevia strö / 4 g stevia pulver

Sätt på ugnen på 175 C. Blanda ihop alla ingredienser i en bunke med en sked. Forma med fuktiga händer 6 små bollar och lägg dem på bakplåtspapper på en plåt. Grädda i ugnen i 20-25 minuter. Ta ut och låt svalna.


Healthy Cardamom Buns

250 g quark
1 dl oat flour
0,5 dl rice flour or buckwheat flour
0,5 dl almond flour
1 tsp cardamom
1 tsp baking powder
2 tbsp stevia sugar / 4 g stevia powder

Turn on the oven to 175 C. Mix together all ingredients in a bowl with a spoon. Shape with wet hands 6 small balls and place them on a parchment paper lined baking sheet. Bake in the oven for 20-25 minutes. Remove and let cool.