Nu är vi hemma igen efter 6 dagar i New York. Resan var mycket lyckad, även om vädret var ganska kallt. Solen sken dock varje dag, vilket var trevligt. Vi har ätit mycket gott och jag kommer göra ett inlägg om resan senare. Jag önskar er alla, mina fina vänner, en glad vändag!

Now we are back home after 6 days in New York. The trip was very successful, even though the weather was quite cold. The sun shone, however, every day, which was nice. We have eaten very well and I will make a post about the trip later. I wish you all, my lovely friends, a Happy Valentine's Day!




Chocolate Ricotta Muffins, gf

2 eggs
2,5 dl coconut sugar
1 dl ricotta
0,5 dl almond milk
1,5 dl coconut oil, liquid
2 dl almond flour
1,5 dl buckwheat flour
1 dl cocoa powder
2 tsp baking powder
1/4 tsp salt
chocolate chips, after taste

Stir together eggs and sugar. Add ricotta, almond milk and oil, stir. Then add the rest of the ingredients and blend until everything is combined. Pour the mixture into 12 steady paper muffin cups. Bake them in 180 C for about 15 minutes.


Choklad Ricottamuffins, gf

2 ägg
2,5 dl kokossocker
1 dl ricotta
0,5 dl mandelmjölk
1,5 dl kokosolja , flytande
2 dl mandelmjöl
1,5 dl bovetemjöl
1 dl kakao
2 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
chokladbitar, efter smak

Rör ihop ägg och socker. Lägg ricotta, mandelmjölk och olja, rör om. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och blanda tills allt kombineras. Häll blandningen i 12 stadiga pappersmuffinsformar. Baka dem i 180 C i ca 15 minuter.