Vill du ha en mäktig kaka som stillar chokladsuget, då har jag kakan för dig. Servera gärna glass eller vispad grädde till.

Do you want a rich cake that eases your chocolate cravings, then I have the cake for you. Serve it with ice cream or whipped cream.


Chocolate Cake, portion size

80 g butter
140 g dark chocolate
2 eggs
1 dl coconut sugar
2 tbsp cocoa powder
pinch of salt
5 tbsp almond flour
chocolate chips for topping

Melt the butter and chocolate in the microwave. Let cool. Add the eggs and stir well. Add the sugar, cocoa, salt and almond flour. Stir until everything is combined. Pour the batter into six silicon molds (7 cm in diameter ) and top with chocolate chips. Bake in 175 C degree oven for about 15 minutes. Let cool.


Chokladkaka, portionsstorlek

80 g smör
140 g mörk choklad
2 ägg
1 dl kokossocker
2 msk kakaopulver
nypa salt
5 msk mandelmjöl
chokladbitar för topping

Smält smör och choklad i mikrovågsugn. Låt svalna. Tillsätt äggen och rör om väl. Tillsätt socker, kakao, salt och mandelmjöl. Rör tills allt kombineras. Häll smeten i sex silikonformar (7 cm i diameter) och strö på chokladbitar. Grädda i 175 C graders ugn i ca 15 minuter. Låt svalna.