Om du är sugen på bullor, men har inte tid att jäsa en deg, då kan du snabbt svänga ihop hastbullar. 

If you're craving for buns, but do not have time to ferment a dough, then you can quickly swing together these quick buns.


Almond-Raspberry Quick Buns

2 dl almond flour
2 dl buckwheat flour
1 dl coconut sugar
2 tsp baking powder
1 tsp cardamom, ground
a pinch of salt
1 egg
1,5 dl almond milk
100 g butter, melted
almond essence
raspberry jam
pearl sugar

Mix the dry ingredients. Add egg, milk, melted butter and almond essence. Mix batter quickly. Pour batter into a greased muffin pan or in muffin cups and top with some raspberry jam. Sprinkle with pearl sugar. Bake at 200 C degrees for about 20 minutes.


Mandel-Hallon Hastbullar

2 dl mandelmjöl
2 dl bovetemjöl
1 dl kokossocker
2 tsk bakpulver
1 tsk kardemumma, mald
en nypa salt
1 ägg
1,5 dl mandelmjölk
100 g smör, smält
mandelessens
hallonsylt
pärlsocker

Blanda de torra ingredienserna. Lägg i ägg, mjölk, smält smör och mandelenssens. Blanda smeten snabbt. Häll smeten i en smord muffinsplåt eller i muffinsformar och toppa med lite hallonsylt. Strö över pärlsocker. Grädda i 200 C grader i ca 20 minuter.