It is very easy to do a quick version of your own made mulled wine. If you have juice at home and spices, you're almost done :) If you want alcohol in it, then just add it to taste.
Mulled
Wine, alcohol free
6
dl black currant juice
20
cloves
2
cinnamon sticks
peel
from 1 orange
1/4
tsp cardamom or after taste
Put
all ingredients in a pan. Heat until warm and then turn off the heat and let
sit for a couple of hours or overnight. When it's time to serve heat up the
mulled wine and pour in cups and add som raisins and almonds.
Glögg,
alkoholfri
6
dl svartvinbärssaft
20
kryddnejlika
2
kanelstänger
skal
från 1 apelsin
1/4
tsk kardemumma eller efter smak
Lägg
alla ingredienser i en kastrull. Värm tills varm och stäng sedan av värmen och
låt stå i ett par timmar eller över natten. När det är dags att servera värm
upp glöggen och häll i muggar med några russin
och mandel.
9 Comments
Lämmin glögi on ihanaa talvijuomaa. Glögissäsi on tosi ihanat maut.:)
ReplyDeleteNäin on!
DeleteLåter gott med svartvinbärsjuice i. Ha en fin kväll!
ReplyDeleteTack Erika. Det var mycket gott!
DeleteVilket bra tips! Njut nu och ha de gott, kram!
ReplyDeleteTack fina! Kram!
DeleteDet är godast att göra egen glögg så kan man göra den lagom söt. Vi brukar krydda äpplemust för det älskar barnen.
ReplyDeleteÄppelmust låter gott, det har jag aldrig testat!
DeleteI loved drinking this when I was on antibiotics,... It was fantasticly tasty! :) Now, I drink it too, without the antibiotics! ;) Ha!
ReplyDelete